Trivselstunden 7 november

trivselstunden nov 2018

Välkommen till Trivselstunden för dig som är dagledig.
Den 7 november talar Krister Hultberg på temat ”Därför tror jag på Guds Ord.”

Trivselsångarna medverkar. Servering.

Trivselstunden 3/10

trivselstunden okt 2018

Välkommen till Trivselstunden!
Onsdag 3/10 kl. 13:00.

Denna gång medverkar Lisa Walén, som visar egna bilder och berättar.
Servering.

Nytt tema: Tro som gör skillnad – brevet från Jakob

jakob2018 promo

Under några veckor i höst studerar vi Jakobs brev tillsammans i söndagsgudstjänsterna.
Förbered dig gärna genom att läsa de olika kapitlen inför söndagarna!

23 september – Introduktion & överblick, Krister Hultberg
30 september – Jakobs brev kapitel 1, Krister Hultberg
07 oktober – Jakobs brev kapitel 2, Peter Ulveström
14 oktober – Jakobs brev kapitel 3, Krister Hultberg
21 oktober – Jakobs brev kapitel 4, Peter Ulveström
28 oktober – Jakobs brev kapitel 5, Krister Hultberg

Draget – Terminsstart

Draget_2018_1920x1080
Bygg snyggast konstverk av skrot, utmana dig själv och dina vänner i ”Fångarna på Kompassen,” träffa kompisar och baka pizza som du aldrig gjort förut – välkommen på Draget!

Varje tisdag, med start den 4 september, är du, din vän och dina föräldrar välkomna till Draget på Kompassen kl. 18:30-20:00.
Vi samlas vid ingången på baksidan av Kompassen, mitt emot Ungdomens Hus.
Vi kommer att umgås, be för böneämnen och hitta på roliga aktiviteter tillsammans.
Så ta med dig alla du känner, för detta vill du inte missa! Vi ses!

OBS! Draget är kostnadsfritt och kräver inget medlemskap.

Vid frågor, kontakta Peter Ulveström via mail: peter.ulvestrom (at) enakyrkan.se

Kickoff 2018

Kickoff_2018_1920x1080

VÄLKOMMEN TILL ENAKYRKANS
KICKOFF 31/8-2/9 2018

Att få träffa vänner, lära känna nya människor och umgås under avslappade former är en av målsättningarna med Enakyrkans kickoff. Vi delar måltider, tar del av undervisning och möter Gud tillsammans. Vi hoppas du kommer med!

PROGRAMMET

18:00 Grillkväll, mingel & Öppen scen
20:00 Storsamling, undervisning, lovsång, bön
Eftermys i loungen

11:00 Ekumenisk gudstjänst vid S:t Ilians kyrkoruin
14:00 Knytkalas (ta med dig något att dela med dig av. OBS! Kan inte värmas i kyrkan!)
15:30 Bodybuilding del 1
17:00 Bodybuilding del 2
17:00 Barnaktiviteter
18:00 Kvällsmacka
19:00 Kvällsmöte
Eftermys i loungen

11:00 Gudstjänst
11:00 SuperSunday
12:30 Kyrklunch & presentation av råden

KOSTNAD

Vi tar inte ut någon obligatorisk avgift för helgen. Alla ska kunna vara med oavsett ekonomiska förutsättningar. Du som vill betala kommer att få tillfälle att göra det. Har du möjlighet att ge lite extra för att hjälpa till med omkostnaderna är det naturligtvis välkommet.

ANMÄLAN

För att kunna lägga beställning hos våra leverantörer behöver vi din anmälan senast den 29 augusti!
Du kan anmäla dig på länken här nedan (eller på lista i kyrkan.)

Anmälan till Kickoffen

Konfa i Enakyrkan

konfa london

Du som börjar åttan är välkommen att konfirmera dig i Enakyrkan. Vi vill önska blivande konfirmander och föräldrar varmt välkomna till en informationsträff på
Kompassen den 4 september klockan 19.00

En eftermiddag i veckan brukar vi samlas för att studera grunderna iden kristna tron, vi har väldigt roligt och det är gott om tid att samtala, hänga och fika.
Konfirmationen är avgiftsfri men det avslutande lägret i London innebär en kostnad. Huvuddelen av den kostnaden brukar vi tjäna in genom olika projekt under året.

Kom gärna på informationsträffen, Har du frågor redan nu går det bra att mejla Peter Ulveström, en av Pastorerna i Enakyrkan. (peter.ulvestrom (at) enakyrkan.se)